Etusivu » Kausisäilytys

KAUSISÄILYTYS

Satamarine tarjoaa Kompintie 7:ssä heti Rauman Moottorivenekerhon vieressä olevalla tontilla monipuolisesti kausisäilytystilaa noin 300 veneelle. Meiltä löytyy runsaasti kovaa, sorapohjaista ulkosäilytystilaa, lämmittämätöntä hallitilaa asfalttipohjalla sekä lämmitettyä (+ 10-12 °C) hallitilaa niin ikään asfaltoidulla pohjalla. Annamme asiakkaidemme käyttöön veloituksetta tarvittavan määrän puisia veneen säilytyspukkeja, teräksisiä säilytyspukkeja löytyy vuokrattavaksi.

Alue on varustettu useammalla sähkötolpalla, muutamalla vesipisteellä sekä tällä hetkellä sekajätelavalla, joka muutetaan ensi kauteen mennessä asianmukaisen jätelajittelun ja kierrätyksen mahdollistavaksi pisteeksi. Satamarinen huoltorakennuksesta löytyvät myös siistit vesivessat, jotka ovat aina avoinna.

Alueemme on kameravartioitu ja juuri tänä keväänä 2022 Satamarinen alue sai uuden sähköportin, joka pidetään tällä hetkellä avoinna jatkuvasti, mutta joka kauden ulkopuolella pidetään suljettuna ulkopuolisilta ja on tällöin vain alueellamme venettä säilyttävien asiakkaiden avattavissa.

Meiltä saa myös palveluna veneiden → nostot ja laskut

Moottoriveneitä säilytyksessä ulkona pukkien päällä.katkoviivaSuuri venehalli missä on veneitä sisällä.

katkoviivaVeneitä pukkien päällä säilytyspihalla.